Partners

Hieronder een overzicht van onze partners. Onze sporters profiteren van een leuke korting wanneer ze bij mij een van deze producten aanschaffen. Neem even contact op voor de prijzen.

Trainingpeaks

Alle schema’s, trainingen worden gepubliceerd in trainingpeaks. Ook voor de analyse maken we gebruik van software van trainingpeaks. Als level 1 gecertificeerd coach bij trainingpeaks behoor ik tot een select gezelschap met deze certificering. 

Torq

We werken al langere tijd met Torq als een van onze voedingspartners. Torq heeft gels, energydrank en repen van hele hoge kwaliteit. Het mooie van dit product is dat elk item 30gr koolhydraten bevat. Door de 2:1 verhouding zorgt het voor nagenoeg geen maag darm klachten.

Stryd

Als een van de eerste trainers in Nederland ben ik gebruik gaan maken van de hardloopvermogensmeter Stryd. ik behoor ook tot de Stryd coaching groep zodat ik altijd op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen. 

Favero Assioma

Aangezien triatleten vaak meerdere fietsen hebben zijn de pedaal vermogensmeters van favero ideaal. Snel te wisselen, nauwkeurig en van hoge kwaliteit.